15 anys de Solidança

15/05/2012

En motiu de la celebració dels 15 anys de Solidança en Josep Maria Fisa i Bosch, president, i Isabel Gimeno i Campderros, directora-gerent, es complauen a convidar-vos a la XV Jornada de Portes Obertes.

Aquest 2012 Solidança celebrem els 15 anys, i ho volem compartir amb tots/es vosaltres en la XVena Jornada de Portes Obertes el proper diumenge 20 de maig de 10 a 16h a les nostres instal·lacions.

A més, Solidança participa a la Marató de la pobresa de TV3, i per això hem organitzat activitats per tal de recaptar fons que aniran destinats a aquesta acció solidària.

 

Us animem a participar i contribuir, alhora gaudint d’una jornada festiva en la que us oferim música, desfilada de roba de Solidança, actuacions vàries, venda de productes de comerç just i ecològics i l’inflable dels residus, per reciclar saltant.

 L’activitat especial per recaptar fons per la Marató de la Pobresa és la visita al molí paperer. Un molí ambientat a l'època i amb foto de record.

 

  La nostra botiga romandrà oberta tot el matí i a les 14:00 h, dinar popular, 10 € solidaris!

 

Com cada any, us esperem amb les portes obertes i els braços també.

 

Moltes gràcies pel recolzament  al nostre projecte, i enguany, a la Marató de la Pobresa de TV3.

Preguem confirmeu l'assitència al dinar popular al telèfon 93 685 44 34 o a l'adreà electrònica prospeccio@solidanca.cat

 

Solidança

C/Disseminats, 25

08970 Sant Joan Despí