A 31.000 persones ha arribat el primer Stop Motion Roba Amiga

18/01/2018

Durant 3 mesos s'ha pogut visionar a les pantalles de Cines Olot.

Continuant amb la línia de sensibilització i apropar els contenidors de selectiva a les famílies catalanes, l'entitat ADAD- L' Encant, SLU (membre de la Cooperativa Roba Amiga) ha apostat per fer una línia de treball audiovisual amb l'objectiu d'arribar al màxim de persones possibles i mostrar el contenidor taronja de roba usada com un més de la família de la recollida selectiva.

Amb aquest Stop Motion creat per la productora Rolalá, d'una forma divertida i curta, s'ha volgut  mostrar aquest agermanament de totes les fraccions rebuig, així com el què i com cal posar en el contenidor de residu tèxtil urbà.

L'experiència a les sales de Cines Olot ha estat un èxit ja que han pogut visionar aquest curt 31.000 persones de perfils molts diferents i de totes les franges d'edat, ja que l' Stop Motion, en aquests tres mesos a precedit totes les sessions de cine que s'han realitzat.

Aquí l'enllaç per a poder veure'l   http://www.robaamiga.cat/ca/fes-reneixer-la-teva-roba/recomanacions-per-donar-la-teva-roba/