Accions en en prevenció de residus a les escoles.

20/07/2017

Solidança cobreix amb èxit la seva àrea d'influència.

Un cop acabat el curs escolar  les empreses Roba Amiga calculen els resultats obtinguts durant aquest curs 2016-2017.  En aquest cas l'empresa d'inserció Solidança Treball ha recollit un total de 3640kg amb els contenidors i gàbies Roba Amiga situats a 11 punts que tenen a les diferents escoles de la zona.

Les campanyes escolars també consten d’unes jornades de sensibilització i prevenció de residus per els alumnes mitjançant xerrades i tallers a les escoles,  arribant aquest últim curs escolar a  900 alumnes de 31 classes diferents. Una altra modalitat que també s'ofereix són les visites a les  instal·lacions de la seva  planta a Sant Just Desvern per apropar a els joves a la gestió del residu tèxtil urbà i al projecte social que es manté amb aquesta activitat. 

Des de Roba Amiga, l'objectiu d'aquestes accions a els centres educatius, passa per incentivar a  la recollida de roba aprofundint també en la sensibilització de les noves generacions en la prevenció de residus a Catalunya i la importància de realitzar des de les mateixes llars la selecció de les escombraries utilitzant correctament els contenidors de les diferents fraccions de rebuig.