Caprabo i Roba Amiga a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus

22/11/2016

"Donar una segona vida a la roba i les sabates" és l'objectiu de l'acció.

Roba Amiga i Caprabo porten col·laborant des de 2013 i actualment hi ha 19 contenidors taronges repartits pels supermercats d'aquesta marca en territori català.
Caprabo participarà durant aquesta setmana, fins al proper diumenge 27 de novembre, a la Setmana Europea de Prevenció de Residus a Catalunya, iniciativa promoguda per l'Agència Catalana de Residus, amb el lema 'Utilitza menys', que té com a objectiu organitzar accions de sensibilització sobre la prevenció de residus.

Aquest any, Caprabo col·labora amb la 14a jornada de prevenció de residus que pretén conscienciar sobre la reducció d'envasos a la vida diària i l'impacte dels seus productes amb l'aplicació de l'ecodisseny en l'envasat propi.

Durant les jornades, Caprabo durà a terme diferents accions d'informació, conscienciació i sensibilització com 'Donar una segona vida a la roba ia les sabates', en col·laboració de Roba Amiga i altres entitats, per fomentar la reutilització i el reciclatge dels residus tèxtils, reduint el impacte en els abocadors. Amb la col·laboració de Roba Amiga es promou la capacitació i reinserció sociolaboral a persones en risc d'exclusió social, mitjançant formació, conscienciació i impuls en la protecció del medi ambient.

L'objectiu de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus és organitzar durant una setmana a tot Europa, campanyes i accions de sensibilització sobre la prevenció de residus, així com fomentar accions sostenibles, fer públics els treballs fets pels diversos actors mitjançant exemples concrets de reducció de residus i modificar així el comportament quotidià dels europeus.