Comença un pla de remodelació de contenidors a les comarques gironines i de l'Alt Maresme

10/05/2021
ADAD L'Encant- Roba Amiga Girona

Aquest pla consisteix en un canvi de contenidors per un nou sistema més efectiu, millorar la freqüència de recollides i reduir la incidència de robatoris

 

L’empresa d’inserció ADAD L’Encant/Roba Amiga, membre del grup d’entitats Solidança, ha fet una aposta d’implantació de nous contenidors per oferir un servei de recollida de roba més òptim. Amb l’objectiu de seguir impulsant l’Economia Social i Solidària a través de la gestió del residu tèxtil a les comarques gironines.

Actualment ja s’han canviat un 20% dels més de 400 contenidors que gestiona l’entitat, començant per la ciutat de Girona i els municipis d’Olot, Palafrugell, Figueres i Malgrat de Mar, amb la previsió d’arribar a la remodelació total en un màxim de 18 mesos.

Els nous contenidors carbasses de Roba Amiga passen a incorporar el sistema de rotor i un millor cadenat per evitar robatoris i a la vegada també disposen d’una capa de pintura antigraffiti de fibra de vidre per facilitar la neteja de les pintades. Aquests canvis  permetran una recollida més pràctica segura i neta.

L’entitat es troba en un moment de creixement, i pretén enfortir la inserció sociolaboral per a persones en situació de vulnerabilitat social amb l’ampliació i millora de punts de recollida de roba i amb una millor oferta a les botigues Roba Amiga de Girona i Olot, tot oferint un servei professional i de qualitat a la ciutadania.