COMUNICAT ROBA AMIGA - Actuacions davant el COVID-19

17/03/2020

17 de març de 2020

  
Des de la Cooperativa Roba Amiga ens sumem a les recomanacions de les autoritats sanitàries i de les administracions públiques per promoure la contenció del COVID-19 prenent totes les mesures de prevenció possibles. Sense deixar enrere l'atenció a les persones en una situació vulnerable que, en un moment tant delicat, necessiten encara més la nostra atenció, des de les entitats que conformem la cooperativa, estem oferint a les persones una atenció especialitzada per a combatre la situació actual i, per aquest motiu, també es mantenen els acompanyaments d’inserció sociolaboral amb suport presencial i telefònic, segons els casos.

Ara és important ser responsables, seguir les indicacions i, sobretot, ser solidàries i solidaris amb les persones del nostre entorn. Esperem tornar a la normalitat, amb salut, el més aviat possible. Tot esperant que aquesta crisi representi una oportunitat per fer un canvi de model de consum, de solidaritat entre les persones.

Pel que fa al servei de recollida i classificació del residu tèxtil, es mantindran serveis mínims segons les necessitats de cada municipi, i les botigues de segona mà promogudes per les entitats de Roba Amiga, romandran tancades fins a nou avís.


Des de la cooperativa seguim a la vostra disposició. Per a qualsevol necessitat, dubte o informació ens podeu localitzar al telèfon 93 303 41 00 o al nostre correu electrònic: info@robaamiga.cat

Fem una crida a la responsabilitat i a la solidaritat ciutadana. Entre totes combatrem aquesta crisi.