El president Mas inaugura la nova seu de la Fundació Formació i Treball on també es troben les noves

18/05/2011

Formació i Treball, a més de dedicar-se a la formació ocupacional i a la reinserció laboral, entre les activitats que realitza destaquen la recollida de roba usada i de mobles

El president ha fet una visita a les noves instal·lacions, que inclouen  els espais dedicats a la reinserció laboral i a la formació ocupacional, la zona de reciclatge de roba i mobles, la botiga i la seu de l'empresa d'inserció Formació i Treball, sòcia de la Cooperativa ROBA AMIGA. A continuació, ha descobert la placa commemorativa de la inauguració.

 

L'acte ha comptat amb la presència del president de la Fundació, Manel Ribas; de l’alcalde de Sant Adrià, Jesús M. Canga i del president Mas. 

 

La Fundació Formació i Treball és una fundació privada, i  dedicada a formar i procurar la inserció laboral de persones amb especials dificultats socials i personals, i de gestionar l’entrega de roba, mobles i equipament de la llar a persones i famílies amb baixos recursos econòmics. L’any 2010 l’entitat va inserir 163 persones al món laboral, va donar formació a prop de 700 persones i atenció a 2.385 famílies mitjançant programes d’entrega social per valor de gairebé 290.0000 euros. La nova seu disposa de més de 9.500 metres quadrats. El solar va ser cedit per l’Ajuntament de la ciutat.