Els alumnes del curs d'atenció al client de la Fundació Integra visiten Roba Amiga Girona

19/04/2021
ADAD L'Encant- Roba Amiga Girona

El treball col·laboratiu i en xarxa és la base pel creixement de la societat, i en aquesta filosofia apostem crear sinergies amb altres les entitats del nostre

 

Roba Amiga Girona i Fundació Integra col·laborem des de fa més de deu anys per a promoure la inserció sociolaboral de col·lectius vulnerables. Les activitats principals són el Programa Joguina Amiga, recaptació de roba o preparació per la reutilització d’altres objectes, entre d’altres col·laboracions.

En aquesta ocasió s’ha acollit als alumnes del curs d’atenció al client i màrqueting de l’Itinerari Formatiu Específic de la Fundació Integra amb la realització d’una visita a les instal·lacions d’ADAD L’Encant on es gestiona el residu recollit i a la botiga Roba Amiga d’Olot.

Els alumnes han pogut conèixer com funciona la logística del magatzem i han aprofundit en el perfil d’atenció al públic encarat a les ventes de la botiga. També han participat de la classificació de la roba en categories i fraccions, i la seva correcta traçabilitat.

Seguim promovent les accions que comporten una millora en la capacitació i l’empoderament de les persones usuàries, per tal de fomentar una correcta inserció al món laboral.