Els contenidors taronges al Shopp Out

27/04/2016

La Fundació Ramon Noguera tanca el cercle del Social Shopping amb Roba Amiga.

A l'igual que l'any anterior, la Fundació Ramon Noguera, cedeix un espai a Roba Amiga per ubicar els nostres contenidors en la Iniciativa més gran de Shopping social de l'estat que tindrà lloc del 4 al 8 de maig a Girona, en el número  22 del carrer indústria del polígon Mas Xirgu.


La Fundació Ramon Noguera organitza el SHOPP OUT amb dos objectius molt clars: recaptar el 5% de les vendes realitzades en aquests dies per Impulsar projectes de la Fundació , fer difusió i donar suport al treball que realitza l'entitat.


Roba Amiga estarà present en els accessos al recinte amb els seus contenidors taronges per a que abans d'entrar es puguin dipositar les peces que ja no utilitzes i així contribuir al projecte social de la Cooperativa amb la Donació de la roba, la qual va destinada a la creació de llocs de treball per persones en risc d'exclusió social. És el Cercle del Social Shopping: porta la teva roba usada , que tindrà un us solidari, i compra de nova, aportant una part a fins socials

.
El Shopp Out comptarà amb més de 70 primeres marques a nivell mundial, amb descomptes de fins al 70% en els seus productes, a demés d'activitats per tota la família i espais de descans i menjar.