Els contenidors taronjes part de Girona

18/03/2016

En el 2015 Roba Amiga va continuar formant part del paissatge i les Fires de la ciutat.

Després de 10 anys consolidant la recollida de roba usada a la ciutat de Girona, augmentant els contenidors a la via pública i creant un servei a domicili per la recollida, fem un  recompte de la participació del projecte en diferents fires importants a la ciutat, totes elles relacionades amb el món social i mediambiental.

Com a projecte hem tingut el plaer de participar a la Fira Ecosi durant uns quants any, amb estand, xerrades i desfilades de roba reutilitzada donant oportunitat a joves dissenyadors emergents.

En el 2015  hem  patrocinat  un nou esdeveniment a Girona: Gimoda. En aquesta Fira hem tingut la oportunitat, mitjançant  el nostre estand al pont de Pedra,  d'apropar-nos a totes aquelles persones que participen en el projecte d'una manera anònima amb les seves donacions, i respondre tots els seu dubtes i inquietuds.

I també cal ressaltar la nostra presencia als Shopp Out organitzats per la Fundació Ramon Noguera, que ens va permetre tornar a acostar-nos a els Gironins i Gironines al mateix temps de prendre nota de la gran tasca de la Fundació a la ciutat.