Hem estat a la presentació de Gimoda2018

24/11/2017

L'entitat Agimod ha presentat el calendari d'activitats a Girona per el 2018

Vam estar presents a la presentació de la 3era Setmana de la Moda a Girona "Gimoda" a càrrec de l'Associació Agimod amb la presència de l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas; la diputada de la Diputació de Girona, M. Àngels Planas, la regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme de l’Ajuntament de Girona, Glòria Plana Yanes, i la presidenta i la vicepresidenta de l’Associació Gironina per a la Promoció de la Moda (Agimod), Sílvia Castelló i Judit Dalmau.

A banda de la programació d’accions, els objectius de l’associació per al 2018 són, entre altres, ampliar el nombre d’associats, participar més activament a la vida social de la ciutat i la comarca del Gironès i ampliar les sinergies amb entitats del territori i incentivar convenis empreses del sector.

Agimod és una associació sense ànim de lucre que es va fundar l’any 2014 per tal d’aglutinar i emparar tots els agents que conformen el sector tèxtil i de la moda dins l’àmbit de les comarques gironines, amb l’objectiu de fomentar i impulsar el sector de la moda a la província de Girona.

Els objectius primordials de l’associació es basen en:

  • El foment i l’impuls del sector de la moda a la província de Girona.
  • La realització d’actuacions i activitats dirigides al desenvolupament i increment de la demanda del sector i d’altres sectors que se’n derivin dins l’àmbit geogràfic esmentat, la qual cosa esdevindrà una empenta cap a la pròpia promoció del territori.
  • Contribuir a la valoració i aprofitament dels recursos culturals, del patrimoni i humans i coordinar-los per engegar iniciatives integrades que ajudin al desenvolupament i dinamització del sector i de l’àmbit d’actuació.

Per a més informació, podeu consultar el web d’AGIMOD.   www.agimoda.cat