Inici de la recollida de roba a domicili a Girona

01/12/2014

L'Ajuntament de Girona i ADAD ENCANT inicien la recollida a domicilide roba usada a la ciutat de Girona, per a millorar els índex de reutilització i reciclatge de la roba usada a la ciutat de Girona.

Coincidint amb la finalització de la setmana de la prevenció de residus , l’Ajuntament de Girona iniciarà  un nou servei de recollida de roba usada a domicili. Aquesta iniciativa es portarà a terme en col·laboració amb l’entitat d’inserció sociolaboral ADAD-L’Encant, SLU. 

Aquest nou servei complementa la recollida de roba en contenidors al carrer de la cooperativa Roba Amiga i té com a objectiu facilitar a la ciutadania el lliurament de la roba i garantir-ne l’aprofitament i la reutilització. “Amb aquesta iniciativa l’Ajuntament vol millorar els índexs de reutilització i reciclatge de la roba usada, així com col·laborar en el foment de la inserció laboral de col·lectius amb dificultats especials”, ha explicat el tinent d’alcalde i regidor de Sostenibilitat i Atenció Ciutadana, Jordi Fàbrega. 

La recollida a domicili està pensada per a les aportacions de les llars en els moments de canvi d’armari al final de temporada, o de buidat d’habitatges per defunció o altres circumstàncies. Aquestes aportacions acostumen a ser de més de 10 kg de roba (més de 4 bosses aproximadament) i de bona qualitat i, gràcies a aquest servei, ho poden fer de manera còmoda i segura, estalviant-se carregar pesos i fer desplaçaments. 

El servei es posarà en marxa dilluns, dia 1 de desembre, i les persones interessades a beneficiar-se’n podran trucar al telèfon de contacte (677 30 41 30), o bé enviar un correu electrònic a l’adreça info@robaamigagirona.cat, per convenir l’hora de recollida a domicili de la roba que volen lliurar.