La Didaltruck, el nou projecte per impulsar la prevenció dels residus tèxtils, ara també a Girona

15/01/2021

La DIDALTRUCK el servei mòbil d’arranjament tèxtil al costat de casa, sota l’eslògan, "Posa fil a l'agulla amb Roba Amiga"

 

La Didaltruck és un servei mòbil d’arranjament tèxtil que, amb el suport de l’Agència de Residus de Catalunya, es posa a disposició als municipis col·laboradors per a la seva contractació, amb l’objectiu d’oferir-lo a la ciutadania.

L’objectiu del servei és ensenyar a allargar la vida de les peces de roba a les places i carrers dels municipis, transformant la capacitat de la ciutadania per aprendre a cosir en una eina per a la prevenció de residus. El fet de fer-ho al carrer ens dóna la visibilitat necessària que cal per a aquest tipus d’iniciatives, i alhora es converteix en un tipus de servei molt més accessible.


Vols que el teu municipi es sumi al la xarxa de municipis DidalTruck? posa’t en contacte al correu eduambiental@solidanca.cat i t’explicarem com fer-ho.

Fes Click per veure el vídeo de presentació!

D’aquesta manera des de Roba Amiga Girona volem impulsar que la ciutadania aprengui fer arranjaments de la seva roba i a transformar-la en noves peces amb tècniques d’upcycling, amb el suport d’una tècnica especialista i les eines necessàries. 


Segueix-nos al compte d’Instagram @reparatruck!