Malgrat de Mar renova la seva confiança en el contenidor taronja

08/03/2018

Els contenidors Roba Amiga creixen per millorar la recollida en aquest municipi del Maresme.

Amb la signatura del nou conveni a tres bandes : l' Ajuntament i Càritas de Malgrat de Mar i EI ADAD-L' Encant, slu (entitat membre Cooperativa Roba Amiga) es consoliden un any més les bones relacions amb aquest municipi així com l'interès per mantenir la col.laboració donant suport a les estructures de la marca Roba Amiga i la tasca de treball social i ambiental que duem a terme.

L'Ajuntament de Malgrat de Mar valora positivament la iniciativa d'inserció de la entitat gestora dels contenidors taronges i considera que compatibilitza perfectament amb els objectius del programa de  recollida selectiva de residus de la ciutat.

Totes les parts involucrades creuen necessari l'augment dels contenidors per residu tèxtil urbà amb l'ampliació de tres ubicacions més , i d'aquesta manera assegurar una bona cobertura a tot el municipi, facilitar el reciclatge a els seus veïns i veïnes, i complir amb tots els recursos per assolir els nivells de reciclatge que es van indicant des de la UE.

A partir d'ara també podeu trobar tres contenidors més en  aquesta localitat per depositar la roba, complements, sabates aparellades i roba de la llar a:

1)     Al  Pàrquing de l’estació,  al carrer st Esteve amb el carrer Escoles

2)      A la Plaça St Pere,  al costat dels contenidors soterrats

3)      Al Pàrquing Can Rierola, al carrer Joaquim Ruyra