Mantes per els animals de la protectora de la Garrotxa

17/11/2017

La protectora d'animals Terra Viva aprofita mantes destinades a la trituradora.

L'entitat ADAD-L'Encant (membre Roba Amiga) amb col.laboració amb la Protectora d' animals Terra Viva de la Garrotxa han trobat una manera de reutilitzar mantes que per el seu estat haguessin acabat a la trituradora per acabar sent producte de reciclatge, i d'aquesta manera els hem donat una segona vida amb un gran objectiu, fer més portable l'hivern per els gossos que hi habiten.

Terra Viva és una associació sense ànim de lucre creada amb la finalitat de promoure l'adopció responsable, la identificació i l'esterilització dels animals de companyia i combatre l'abandonament mitjançant la conscienciació i la informació al públic.

Actualment gestionen el servei de Recollida i Custòdia d'Animals de Companyia de la comarca de la Garrotxa, vetllen pels animals que s'abandonen a la comarca de la Garrotxa, recollint-i cuidant d'ells amb amor i respecte fins qus són adoptats. Animals que, moltes vegades, arriben en condicions físiques i psicològiques pèssimes i que requereixen tractaments especials.

També gestionen colònies de gats sense llar, esterilitzant i fent el control sanitari de tots aquells gats que els és possible i sempre comptant amb ajuda i suport dels alimentadors / cuidadors de cada zona.

Per més informació : http://terraviva-adopcions.org/