Mercat de Roba Vintage a Pes. Omple el teu armari de peces amb històries que continuar

23/10/2014

Els més puristes del sector de la moda defensen que per poder considerar a una peça roba Vintage, aquesta ha d’haver estat fabricada durant la primera meitat del S.XX.

Probablement, aquesta diferència de dècades ve donada per la gran dificultat que tenim (la gran majoria dels mortals) en aconseguir peces de roba produïdes durant la primera meitat del segle passat i per tant, si algú té la sort de poder adquirir-ne una, el més probable és que consideri que té entre les mans una valuosa antiguitat.

 

L’altra incògnita recorrent en el món del Vintage és quins són els motius que impulsen a la gent a comprar-la, i com tot a la vida, tants caps tants barrets! Algunes persones busquen crear el seu propi estil i diferenciar-se de la resta, altres busquen roba de qualitat o una alternativa a la fast fashion. Sigui quin sigui el motiu, una cosa està clara, totes elles contribueixen a preservar el nostre medi ambient, ja que no hi ha res més sostenible que reutilitzar.

 

Des de Roba Amiga, Empresa d’Inserció hem decidit organitzar la 1era edició de Mercat Vintage a Pesper tal d’oferir-vos la possibilitat de comprar roba Vintage (majoritàriament dels anys ‘60, ‘70 i ‘80) a preus antics: 10€/quilo i 8€/quilo en compres superior a 10 quilos. El mercat comptarà amb un mínim de tres tones d’autèntic Vintage i es podrà remenar i triar el que més us agradi.

La roba, que es recull diàriament i en la seva majoria dels contenidors de Roba Amiga, ha estat seleccionada curosament a la Planta de Roba Amiga de Sant Esteve Sesrovires, on hi treballen actualment 45 persones. El Mercat es realitzarà a la sede de Formació i Treball, de Sant Adrià de Besòs, on s’exposarà la roba dins un ambient festiu i ambientat amb mobiliari també Vintage.

Aquesta nova iniciativa, emmarcada dins dels valors mediambientals i socials de la nostra organització, representa per a nosaltres un repte de modernitat, d’estar al dia amb el que més ens agrada, sense perdre de vista el nostre objectiu principal: continuar treballant per crear llocs de treball per a les persones més vulnerables del nostre entorn.


Roba Amiga, és una empresa social dedicada al tractament de la roba usada, sabates i complementsque neix de la unió de tres entitats sense ànim de lucre especialitzades en la recollida, selecció i distribució de la roba: la Fundació Formació i Treball, la Coordinadora Contra la Marginació de Cornellà i la Cooperativa Roba Amiga.  

 

ACTIVITAT:

Dissabte 25 d’octubre de 2014 de 10.00h a 15.00h

Fundació Formació i Treball

carrer Ramon Llull, 430-438, 08930 – Sant Adrià de Besòs

Per més informació:

Alexandra González   alexandra@formacioitreball.org / 608 66 36 53

 

 

+info http://www.formacioitreball.org/mercat-de-roba-vintage-a-pes-omple-el-teu-armari-de-peces-amb-histories-que-continuar/