Més contractació per l'augment de la roba gestionada

19/03/2018

En Roba Amiga empresa d'inserció s'implementa el segon torn.

 A la planta de selecció Roba Amiga empresa d'inserció es contractaran 12 persones més, amb la previsió d'arribar a 22 abans de finalitzar l'any. Actualment la planta compta amb 130 persones i d'aquestes un 65% han arribat a través dels serveis socials per considerar que estaven en risc d'exclusió social.

L'augment de la recollida es deu a un conveni amb Carites, a que cada any més municipis catalans confien en la gestió del contenidors taronges, al fet que els municipis que ja tenien han ampliat el nombre de contenidors en els seus carrers amb la voluntat de millorar la recollida selectiva, ja que els catalans cada vegada estem més sensibilitzats amb les accions que repercuteixen directament amb el medi ambient. És per això que les entitats de la Cooperativa i els diferents consistoris treballem conjuntament per facilitar al ciutadà les seves donacions i equiparar la recollida del tèxtil amb la resta de selectives.

La roba que arriba a les plantes Roba Amiga es comercialitza a través de la nostra xarxa de botigues de segona mà, serveix per a lliurament social o s'exporta a països en vies de desenvolupament. La que està en pitjor estat, un 5% del total, es crema per crear energia o acaba a l'abocador.