Participació al Fòrum XESC d'escoles Verdes del Baix Llobregat.

09/02/2017

Educador mediambientals de Solidança, entitat Roba Amiga, fan tallers amb residus.

El passat dia 8 de febrer des de Escoles Verdes Barcelona Comarques es va celebrar a Gavà el IV Fòrum XESC per les escoles verdes de primària amb la temàtica de residus i el títol: Residus? Reflexiona-hi, Reaprofita’ls, Responsabilitza-te’n!.


Aquesta acció va reunir més de 200 mestres i alumnes de 29 centres educatius per explicar i compartir les diferents activitats realitzades al voltant dels residus, d'aquesta manera es crea un espai de reflexió per continuar treballant sobre l'impacte que té en el nostre entorn i la importància de responsabilitzar-se.


Solidança va tenir un espai de treball en el Fòrum amb la realització de tallers amb materials reutilitzats i reciclats per continuar amb la tasca d'educació mediambiental que es du a terme des de la Cooperativa, amb l'objectiu de sensibilitzar i educar per la recuperació, la reutilització i el reciclatge.


Com a acció de cloenda es va fer un mercat d'intercanvi tant per part de l’alumnat com del professorat, en el que tenien cabuda bens materials i serveis.