Premi Europeu a la Cooperativa Roba Amiga

16/03/2010

La Marató Enrenou de Roba, de la Cooperativa Roba Amiga, ha guanyat el Premi en la categoria d’associacions i ONG. L’Enrenou de Roba va consistir en l’elaboració de nous estilismes a partir de 4 tones de roba de segona mà.

La cooperativa Roba Amiga va rebre el dia 16 de març a Brussel.les el guardó en categoria de ONG i Associació per l'activitat "Enrenou de roba" realitzada dins el marc de la Setmana Europea de la prevenció del residu.

 

L'empresa d'inserció ADAD-L'ENCANT amb seu a Olot i membre de la Cooperativa, va ser l'encarregada d'organitzar l'activitat premiada que va tenir lloc  a Girona en el mes de novembre.

 

L'Enrenou de roba consistia en que 40 professionals i estudiants de disseny fessin les seves creacions en una jornada de 24 hores a partir de 4 tones de roba usada, constatan les diverses possibilitats de reutilització del residu téxtil.


Enguany, la Setmana Europea de la Prevenció de Residus se celebrarà del 20 al 28 de novembre i la inscripció d’activitats ja és oberta a la pagina web de l’Agència de Residus de Catalunya

http://www.arc.cat/setmanaprevencio2010/