Presentació del projecte 222 a la Diputació de Girona

15/12/2016

El president de la Diputació de Girona, Pere Vila, reb el contenidor taronja.

En motiu de la presentació del nou projecte de Roba Amiga, impulsat per ADAD-L'Encant a Girona, el contenidor taronja va entrar al despatx del Sr. Pere Vila, President de la Diputació de Girona, el qual va donar el seu recolzament i vist i plau a la posada en marxa i execució del 222.

Aquest projecte té com a objectiu donar el màxim de cobertura en la recollida de residu tèxtil a les comarques gironines arribant a tots els municipis que encara no tenen contenidors taronges i revisant els que ja compten amb el servei de recollida però necessiten més ubicacions per donar una millor cobertura a la població.

El 222 és un projecte que s'allargarà en el temps, ja que necessita una inversió important en quan a la compra de contenidors i a la feina d'ubicació i coordinació amb els diferents agents implicats a nivell comarcal i municipal.

Com sempre, amb aquest nou projecte, es pretén apropar-nos a els nivells de recollida de roba usada d'altres països europeus, els qual tripliquen a els recollits a Catalunya actualment, continuant per tant la tasca mediambiental  i social, amb la creació de nous llocs de treball per persones en risc d'exclusió social, mitjançant l'augment de quilos de roba que es podran recollir un cop els nous municipis puguin fer us dels seus contenidors més propers.