"Recicla tu ropa de hogar, comparte tu casa" aconsegueix el seu objectiu

15/04/2016

La campanya impulsada per TEXTURA-Interiors a través del projecte Roba Amiga aconsegueix 18 tn de roba i 5000€ per l'exclusió social.

La Campanaya es va dur a terme durant els mesos de maig i octubre  a les botigues de Textura amb l'objectiu de que els clients d'aquestes botigues tinguèssin la oportunitat de participar en l’experiència de recollida de roba de llar de segona mà. Per a això, només van haver de dipositar aquesta roba als contenidors situats a les 74 botigues de Textura a Espanya i a canvi van obtenir xecs de descompte segons els kg dipositats. Amb aquest gest, els participants en la campanya, han aconseguit donar una nova oportunitat a aquells tèxtils que ja no utilitzaven i quedaven emmagatzemats en els seus armaris.

A més, al mes d’octubre, coincidint amb el mes solidari que anualment celebra Textura, es va ampliar la campanya oferint la possibilitat de realitzar donatius econòmics adreçats a la Fundació. La recaptació ha ascendit a 5.200€ que aniran destinats al Programa d’Entrega Social que desenvolupa la Fundació Formació i Treball des de fa més de vint anys.

L’acció solidària ha comptat amb el suport de AERESS (Asociación Española de Recuperadores de Economía Social y Solidaria) i la col·laboració de 20 entitats socials que faran possible la seva posada en marxa: Fundació Formació i Treball, Adad L’Encant, Troballes, Nou Grapats, Proyecto Abraham, Recumadrid, Proyecto Lázaro, Reciplana, El Rastrell, Mestral, Deixalles, Riquirraque, Emaús Fundación Social, Traperos Emaús Navarra, Chaviar, Cáritas Jaca, Madre Coraje, Cáritas Don Benito, Instituto Benéfico Social Padre Rubinos y Cáritas Burgos.