Roba Amiga a la III Setmana de la Moda a Girona.

12/06/2017

Participem en la jornada dedicada a la Moda Sostenible.

Aquest és el tercer any consecutiu que es celebra a la ciutat de Girona la Setmana de la Moda organitzada per l'Associació Agimod amb la col·laboració de l'Ajuntament de Girona, amb l'objectiu de consolidar-se com una plataforma dedicada als emprenedors tèxtils vinculats a les noves tendències perquè puguin mostrar les seves col·leccions al públic.

En aquestes jornades es pot gaudir de desfilades de diferents dissenyadors novells i ja consagrats i del Gimoda Market a on poder aconseguir peces úniques i artesanals realitzades per diferents artesans, dissenyadors i associacions.

Aquest any com a novetat s'ha dedicat una jornada al tema de la Moda Sostenible a on s'han reunit protagonistes de la moda, la confecció i productors per aprofundir en el tema i crear tendència i consciencia envers la sostenibilitat lligada a la moda. És en aquest fòrum on representants de Roba Amiga han pogut participar de la reflexió degut a la tasca que es realitza des de la marca per  a que veiem i coneixem les possibilitats de la roba usada i les garanties de donar una segona vida mitjançant la recuperació, la reutilització i el reciclatge.