Roba Amiga amb més presència a Olot

28/07/2017

La capital de la Garrotxa ja té 11 nous contenidors taronges.

Tal com es va acordar amb el consistori olotí i les indicacions tècniques del SIGMA, aquesta setmana s'ha procedit a realitzar la primera fase d'ampliació  del conveni  amb 11 contenidors més repartits per la ciutat, un total de 10 ubicacions noves, amb l'objectiu de fer una prova pilot en el municipi, ampliant el número de contenidors per rebuig tèxtil amb l'objectiu d' apropar-se  més a el % de recollida selectiva que estableix la EU per l'any 2020.

Aquesta és una de les mesures aplicades per l'Ajuntament d' Olot junt amb d'altres com són informadors a peu de carrer, adhesius ampliant la informació a cada contenidor per millorar la selecció del rebuig des de les llars, etc.

A nivell de la comarca de la Garrotxa cal destacar les proves pilot que estan realitzant des de el SIGMA en 4 municipis garrotxins, provant diferents maneres de recollida per després poder analitzar resultats i aplicar les propostes més interessants per a cada municipi.

I en tot això continuem acostant el contenidor taronja a les àrees de selectiva, per facilitar la tasca del reciclatge a els veïns i conscienciar de la  importància de separar correctament el rebuig tèxtil i totes les altres fraccions.

 On trobar els nous contenidors Roba Amiga a Olot:

- Deixalleria

- Pl Vayreda

- Passeig de Barcelona

- Carretera de les Tries

- Rotonda Santa Pau/ BP

- C/ Geranis

- C/ Alba Rosa

- C/ Nolas Molar

- Aparcament Cementiri

- Plaça Morrot