Roba Amiga Girona contracta a tres persones en situació d’irregularitat administrativa

26/04/2021
ADAD L'Encant- Roba Amiga Girona

A través de la línia ACOL del Programa Treball i Formació de la Generalitat de Catalunya

 

Amb el suport del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, Roba Amiga Girona inicia per primer cop la línia ACOL del Programa Treball i Formació d’acollida a persones en situació administrativa irregular. A través d’aquest projecte, es fa possible la regularització i contractació laboral d’un any a tres persones que treballaran a la seu de l'entitat Solidança/Roba Amiga Girona situada a Olot. S’incorporen a l'equip en John Paul, la Lineth i el Robert. 

A l’itinerari d’inserció sociolaboral, a més de la formació professionalitzadora al lloc de feina, s’hi treballaran les competències transversals per a una millor adequació al mercat laboral. Es realitzarà un total de 60h per tal de fomentar de l’empoderament personal. Tot aquest itinerari es farà amb un acompanyament a través de tutories durant tot el procés d’inserció.

Aquest projecte rep el suport del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, a través de la Secretaria d’Igualtat, Migracions i Ciutadania, juntament amb el Servei d’Ocupació de Catalunya.