Roba Amiga inaugura una nova botiga a Olot.

04/06/2012

Avui, dilluns 4 de juny ha obert les seves portes a Olot la nova botiga Roba Amiga, un establiment de 200 m2de superfície ubicat al Carrer Bisbe Lorenzana d’Olot -molt aprop de l’estació d’autobusos d’Olot- gestionat per l'e

Amb aquesta, seràn un total de dues botigues repartides a la província de Girona que permeten als usuaris la possiblitat d'adquirir roba de qualitat a un baix cost. A més ADAD L’Encant també compta amb una parada de roba al mercat setmanal d’Olot, i posa a disposició dels minoristes la possiblitat de comprar roba i d’altres objectes de segona mà.

En l'acte d'inauguració, l’alcalde d’Olot, en Josep Mª Corominas ha assenyalat el valor que històricament té l’entitat ADAD L’Encant per al municipi d’Olot, i per això és que volia estar present a la inauguració d’aquesta botiga, junt amb els últims dos alcaldes que ha tingut el municipi.

Per la seva banda, el gerent d'ADAD-L'Encant, Esteve Ràfols, ha afirmat que Roba Amiga està molt agraïda al municipi d’Olot, per el suport incondicional que han donat al projecte de recollida de roba destinat a la re-inserció social i laboral de persones en risc d’exclusió.

L'acte ha comptat també amb la presència d’altres personalitats i autoritats locals, així com els mitjans de comunicació locals.

Qualitat-preu al servei de les persones

A més de la nova botiga, Roba Amiga compta amb un segon establiments, ubicat al núm. 60 del passeig d'Olot de Girona i més de tres-cents contenidors a tota la província, destinats a la recollida de la roba usada. Les botigues Roba Amiga ofereixen roba de qualitat amb una bona relació qualitat-preu dintre del mercat català.

La venda al detall de roba de segona mà és una de les estratègies clau de la cooperativa i permet el finançament i la sostenibilitat econòmica de l'acció social de l'entitat. A més, a més, ofereix un contacte directe i estable amb la població, i suposa, pel personal dels establiments, una bona oportunitat de formació i d'adquisició d'experiència laboral.

Sobre ADAD-L'Encant i la Cooperativa Roba Amiga

ADAD-L'Encant és l'entitat de Roba Amiga que gestiona la recollida de residu tèxtil a la província de Girona i la titular de totes les botigues Roba Amiga de Girona.

Les empreses associades a la Cooperativa Roba Amiga estan formades per les següents entitats: Empresa d'Inserció ADAD-L'Encant SLU; Empresa d'Inserció Solidança Treball SL; Fundació Formació i Treball; Recibaix; Troballes.