Roba Amiga participa a la BEFF Barcelona Ethical Fashion Fest 2017

14/11/2017

L'entitat de la Cooperativa, Solidança, aporta experiència i roba a la BEFF

Del 9 al 11 de Novembre es va celebrar a Barcelona la BEFF’17 amb la participació de la marca Roba Amiga de mà de Solidança, que van estar presents amb un estand  mostrant una selecció d'articles de segona mà.

A més Solidança va tenir una àmplia implicació en aquesta fira, amb la participació a l’Speaker Corner amb la xerrada MODA SOSTENIBLE SOLIDANÇA-ROBA AMIGA, ECONOMIA CIRCULAR I VALOR SOCIAL, on van poder explicar com es promou l’economia circular i les bones pràctiques en la gestió del residu tèxtil, que per les entitats que formen part de la Cooperativa Roba Amiga esdevé un recurs de transformació social. Amb la roba que ja no vols i diposites als contenidors de Roba Amiga es creen llocs de treball i es garanteix una gestió ambientalment correcta.

A més de l'estand i la participació a la xerrada també van col·laborar amb mobiliari vintage  per als decorats de la fira i amb la participació  a la desfilada de moda, presentant una mostra de la roba que es selecciona un cop recollida dels contenidors taronges i la qual es pot trobar en les diferents botigues Roba Amiga arreu de Catalunya amb preus econòmics a l'abast de tothom.