ROBA AMIGA participa activament a la fira INSERCIONA

17/02/2011

INSERCIONA, I edició de la Fira Europea d' Empreses d'Inserció Laboral, Barcelona Social Label, els dies 23 i 24 de febrer al Centre Internacional de Convencions de Barcelona

Els dies 23 i 24 de Febrer de 2011 al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB) celebrarem Inserciona, la 1ª Fira Europea d’Empreses d’Inserció - BSL. (Entrada Lliure i Gratuïta).

A la fira s’exposaran els productes i serveis de les empreses d’inserció de tot el territori espanyol i hi haurà representació de les empreses europees.

 

La fira comptarà amb dos grans actes plenaris: el dia 23 tindrà lloc la 1a Conferència Política "L'empresa d'Inserció una aposta de present i futur", amb els / les responsables de les empreses d'inserció, en cada comunitat autònoma, organitzada conjuntament amb el Ministeri de Treball i Immigració, a través de la Direcció General d'Economia Social. I el día 24, també en horari de matí, es desenvoluparà la Conferència Europea "Les Clàusules socials a Europa" per debatre l’aplicació de les clàusules socials en els diferents països europeus.
Tanmateix al llarg de la fira tindran lloc tallers monogràfics i especialitzats on es tractaran temàtiques com la llei de protecció de, gestió estratègica de la cartera d'assegurances, xarxes socials, emprenedoria social, certificacions i qualificacions professionals, bones pràctiques de intercooperació empresarial, politiques d'igualtat, Responsabilitat Social i emprses d’inserció, “fundraising” o mercats emergents i noves oportunitats per a les EI's, entre d’altres.

 

Us convidem a visitar el nostre stand a la fira per gaudir d’aquest important esdeveniment.

 

Més informació i inscripcions:  http://inserciona-bsl2011.es/   Entrada gratuïta