Roba Amiga participa en la Fira Municipàlia de Lleida 18-21 d'octubre

30/11/-0001

La 16 ª edició del Saló Internacional d'Equipaments i Serveis Municipals se celebrarà a Lleida amb la previsió de superar els 300 expositors

La ciutat de Lleida acollirà entre el 18 i el 21 d'octubre la 16a edició de Municipàlia (Saló Internacional d'Equipaments i Serveis Municipals), cita professional que s'ha consolidat com un saló municipalista de referència a Espanya i com una de les manifestacions firals més important del sud d'Europa en l'àmbit dels equipaments i serveis municipals. 

El saló, que segons les previsions de Fira de Lleida superarà els 320 expositors i acollirà a més de 21.000 visitants professionals de dins i fora de l'Estat, s'ha convertit en un punt de referència internacional en l'àmbit dels equipaments municipals, transports públics, tractament de residus i noves tecnologies. El certamen és ja des de fa anys una cita obligada per a representants polítics i tècnics del món municipalista. 

La Institució firal lleidatana considera que aquest any, tot i la delicada conjuntura econòmica, el saló es beneficiarà de l'entrada en els ajuntaments, després de les eleccions de maig, de nous equips de govern municipals, fet que implicarà la posada en marxa de noves iniciatives i projectes. 

El medi ambient, protagonista 
Els organitzadors de Municipàlia es mostra convençuts també que aquest any els temes relacionats amb el medi ambient i l'estalvi energètic tindran un protagonisme especial a la fira, tant a nivell d'empreses expositores com pel que fa al continguts de les sessions tècniques que es desenvoluparan en el marc de la mateixa. 

+ informació: http://www.firalleida.com/index.php