Roba Amiga, un dels projectes d’emprenedoria social més prometedors

23/06/2011

Momentum Project, una iniciativa d’Esade i BBVA dirigida a promoure l’emprenedoria social a nivell de l’Estat espanyol, ha seleccionat la cooperativa de serveis Roba Amiga com un dels projectes d’emprenedoria social.

 

Momentum Project, una iniciativa d’Esade i BBVA dirigida a promoure l’emprenedoria social a nivell de l’Estat espanyol, ha seleccionat la cooperativa de serveis Roba Amiga com un dels projectes d’emprenedoria social més prometedors de l’estat. Per aconseguir aquest propòsit Momentum compta amb dues línies de treball: el desenvolupament d’un programa per consolidar i augmentar l’impacte d’aquests projectes d’emprenedoria social i la creació d’un ecosistema de recolzament al emprenedor social.

 

El Comitè Científic de Momentum Project ha seleccionat als 10 projectes d’emprenedoria social que accediran a la formació especialitzada de Esade i al assessorament de BBVA.

 

Roba Amiga és una cooperativa de serveis formada per entitats sense afany de lucre dedicades a la inserció sociolaboral de persones en risc d’exclusió, mitjançant la reutilització de roba en bon estat. 

 

Segueix-nos a twitter @robaamiga i Facebook