Setmana Europea de prevenció del residu

24/11/2015

La Cooperativa, com cada any, ha participat a traves de les diferents entitats en la difusió d'aquesta activitat a nivell europeu.

Totes les entitats que formem part de la Cooperativa estem tot l'any contribuint activament per la correcta gestió del residu tèxtil i fent un treball mediambiental important que repercuteix directament a totes les persones dels municipis a on recollim, però aprofitant la celebració de la Setmana Europea de prevenció de residus hem volgut fer una mostra de diferents accions i activitats relacionades amb la nostra activitat.


Creiem que aquesta celebració és un bon moment per fer més sensibilització i difusió ja que moltes altres entitats a nivell europeo movilitzen els seus esforços amb el mateix objectiu i acaba tenint un gran impuls en tot el continent.


En aquesta setmana s'han fet xerrades i pràctiques de com reutilitzar, arreglar i donar una segona vida a els electrodomèstics, també s'ha creat un primer concurs per aportar idees de reciclatge i hem continuat fent xerrades a escoles i instituts.