Signatura del conveni amb el Servei Municipal d'Ocupació de Girona

14/12/2016

Continua l'activitat laboral i de formació a través de la recollida de la roba

 

El passat 25 de novembre es va signar el conveni de col·laboració amb el Sr. Joaquim Rodríguez, regidor delegat d'Ocupació de l'Ajuntament de Girona i l' entitat de la Cooperativa Roba Amiga (EI ADAD-L'Encant, SLU) que aquest 2016 ha celebrat els 15 anys de la gestió dels contenidors taronges a la ciutat de Girona.

Aquest conveni és un  reconeixement a la feina realitzada durant tot aquest temps i la formalització de la continuïtat de la tasca formativa i laboral de l'entitat a través de l'activitat de la recollida de la roba, la selecció i la comercialització a les seves botigues.

L'any 2015 a la botiga de Girona s'han ates 35 persones en diferents modalitats: llocs de treball, formacions a joves del projecte Singulars del Pla de Garantia Juvenil de mà del SOC i altres empreses d'inserció de Girona,  i persones que realitzen  treballs en benefici de la comunitat dins de mesures penals alternatives de la Generalitat de Catalunya. En el 2016 es preveu continuar en la mateixa línia tan de contractació, formació i de col·laboracions amb l'Ajuntament de Girona, justícia i entitats socials del territori.

Les botigues de les diferents entitats de la Cooperativa, a demés de fer una tasca social posant a l'abast de tothom roba a preus molt assequibles i fer entrega social en col·laboració amb els ajuntaments i àrees de serveis socials dels diferents municipis, també son un model important per crear oportunitats laborals, de formació i d'altres col·laboracions.