Textura Interiors empresa amiga

05/05/2016

Fins el 29 de maig en marxa la campanya "Segones oportunitats sempre son bones"

TEXTURA Interiors,  ROBA AMIGA i AERESS posen en marxa una campanya de recollida de roba de la llar usada en tots els punts de venda que disposa la cadena comercial a tot Espanya. Del 2 al 29 de maig, els clients de TEXTURA Interiors podran fer entrega de la seva roba usada o en desús als contenidors de cartró instal·lats a cada un dels punts de la companyia.

Amb aquest gest, els participants de la campanya contribuiran al desenvolupament de la tasca social de formació i promoció de l'ocupació de persones en situació de vulnerabilitat i especials dificultats d'accés al mercat laboral desenvolupada per les organitzacions que pertanyen a ROBA AMIGA i AERESS.


La roba recollida serà recuperada i reutilitzada en tallers i cursos formatius que gestionen les entitats, lliurada a persones i famílies en situació de risc o exclusió social mitjançant Programes d'Entrega Social, o bé es distribuirà a través de les botigues que gestionen les organitzacions que participen en la campanya, a preus simbòlics, per obtenir beneficis destinats íntegrament a la creació de llocs de treball per a persones vulnerables.


A més, i com a incentiu per a fomentar les donacions de roba de llar en les botigues, la cadena lliurarà xecs regal als clients per a què puguin renovar la seva roba de llar.