Treball en xarxa per la inserció laboral

20/07/2017

Visiten les intal.lacions d'Olot els participants del Programa INTEGRALS.

Les entitats de la família Roba Amiga tenen una gran vinculació amb el seu territori i és per això que es col·labora i treballa conjuntament amb altres iniciatives públiques i privades per continuar millorant la inserció laboral de persones que presenten dificultats per accedir a un lloc de treball i que són susceptibles de estar en risc d'exclusió social.

El programes Integrals és una iniciativa Europea per reduir l'atur i són  programes promoguts per la Generalitat de Catalunya a través del SOC. En aquest cas han visitat les instal·lacions de l'empresa d'inserció  ADAD L'Encant, SLU, membre de Roba Amiga, amb el programa INTEGRALS que dota de recursos laborals a persones de més de 30 anys i aturats de llarga durada, acompanyats de les tècniques en inserció de l' àrea d'ocupació d'Olot i  que fan seguiment i formació  dels participants.

Amb aquestes visites s'apropen les persones a les empreses del territori amb l'objectiu que coneguin la realitat laboral, sectors i professionals que integren les plantilles així com les competències bàsiques i transversals requerides en cada lloc de treball.

Finalment les persones del programa deixen els seus CV a les empreses presentant-se com a candidats a alguna oferta laboral que es pugui ajustar a el seu perfil.