20/07/2017

Treball en xarxa per la inserció laboral

Visiten les intal.lacions d'Olot els participants del Programa INTEGRALS.

Les entitats de la família Roba Amiga tenen una gran vinculació amb el seu territori i és per això que es col·labora i treballa conjuntament amb altres iniciatives públiques i privades per continuar millorant la inserció laboral de persones que presenten dificultats per accedir a un lloc de treball i que són susceptibles de estar en risc d'exclusió social.

El programes Integrals és una iniciativa Europea per reduir l'atur i són  programes promoguts per la Generalitat de Catalunya a través del SOC. En aquest cas han visitat les instal·lacions de l'empresa d'inserció  ADAD L'Encant, SLU, membre de Roba Amiga, amb el programa INTEGRALS que dota de recursos laborals a persones de més de 30 anys i aturats de llarga durada, acompanyats de les tècniques en inserció de l' àrea d'ocupació d'Olot i  que fan seguiment i formació  dels participants.

Amb aquestes visites s'apropen les persones a les empreses del territori amb l'objectiu que coneguin la realitat laboral, sectors i professionals que integren les plantilles així com les competències bàsiques i transversals requerides en cada lloc de treball.

Finalment les persones del programa deixen els seus CV a les empreses presentant-se com a candidats a alguna oferta laboral que es pugui ajustar a el seu perfil.