VII Fira d'Economia Social i Solidària de Catalunya

26/10/2018

Un espai de difusió i d'intercooperació entre tu i les entitats socials al Recinte Fabra i Coats de Barcelona els dies 26,27 i 28 d'octubre.

Des d' avui dia 26 i tot aquest cap de setmana tindrà lloc la setena edició de la FESC a on participen entitats socials amb activitats, xerrades i ponències.

Com a representants de Roba Amiga podreu trobar la empresa d'inserció Solidança, que aprofitant aquest marc i en el seu estand estrenarà una nova activitat per la ocasió "La roda de la roba"  on es podrà veure amb claredat el procés i recorregut que fa la teva roba des de el teu armari, el contenidor taronja i com entra en la roda de la economia circular i acaba tornant a les llars.

Un altra experiència que podràs viure és utilitzar "la Calculadora ambiental de CO2", on calcularàs el valor i millora ambiental de les teves accions al consumir productes de segona mà.

Per una altra banda també pots assistir a les següents xerrades Roba Amiga el dia 27:

 

 

Diss. 27 de 11.30 a 11.45h
Espai David Santacana

Realitzarem la xerrada 'La gestió del residu tèxtil des de l'ESS, experiències entre BCN i Madrid', on explicarem com el model de gestió de Roba Amiga s'ha convertit en líder a Catalunya i com es podrà replicar a Madrid. 

 

 

Diss. 27 de 17.20 a 17.35h
Espai Empar Coloma

Participarem juntament amb Espai Ambiental en la xerrada 'Enfortim el sector ambiental dins de la XES' on es presentarà el Manifest per una Economia Socioambiental i Solidària.