Viladecans es vesteix de taronja amb Roba Amiga

02/08/2018

Solidança guanya el concurs públic i ubica 32 contenidors taronges ampliant els seus serveis en el municipi.

La entitat Solidança, membre de la Cooperativa Roba Amiga ha guanyat el concurs públic a l'Ajuntament de Viladecans per gestionar la recollida de residu tèxtil en aquest municipi, amb la ubicació de 32 contenidors taronges  repartits per els seus carrers, incrementant en 27 els punts de recollida respecte els que hi havien anteriorment.

 Ja fa 7 anys que la entitat col.labora amb el  municipi de Viladecans en diferents modalitats:  la gestió de la deixalleria  i les activitats que la complementen amb la mini deixalleria mòbil, l’espai  Viladecans Repara, la botiga dels Encants de Viladecans, l’hort urbà... i ara, amb la recollida de residu tèxtil urbà amb contenidors Roba Amiga s' amplien els serveis per garantir segones oportunitats als residus i fomentar la seva reutilització i recuperació, al mateix temps que es compleix un dels principals objectius de les entitats Roba Amiga, la creació de llocs de treball per a persones en situació de vulnerabilitat social del municipi.

Solidança ha fet una aposta de millora del servei, amb més punts de recollida, campanyes d’educació ambiental i un servei més proper a la ciutadania, facilitant una xarxa més àmplia de contenidors i informació a Internet sobre aquest servei.

Troba els nous  contenidors taronges a el mapa de la nostra web i deposita la teva  roba, sabates aparellades, complements de la llar i de vestir.