Visita a l'ARC amb el Sigma

29/06/2016

L'Agencia de Residus de Catalunya i el Consorci Sigma també s'apunten a els 15 anys a Girona.

La darrera visita a  l'ARC aquest any ha estat especial per que hem pogut compartir la celebració dels 15 anys a Girona amb la Sra. Pilar Chivas, Directora de l'Àrea de Prevenció i Foment del Reciclatge de l'ACR i el Sr. Francesc Canalias, Director del Consorci de Medi ambient i Salut Pública de la Garrotxa, Sigma.

La nostra activitat com a gestors de Residu Tèxtil crea un vincle molt estret amb aquests dos organismes dedicats a la gestió de tot tipus de residus, i per la Cooperativa i les seves entitats és molt important aquesta relació que ens permet tenir una visió més extensa de la tasca en prevenció del residu i al mateix temps millorar la nostra activitat segons els paràmetres de les entitats que marquen tendència en el país.

En el transcurs d'aquests anys, tan l'ARC com el Sigma han recolzat la tasca de Roba Amiga i la implantació de contenidors en el territori català, perquè malgrat que la roba usada encara no es considera un residu la seva gestió com a tal, elimina tones dels abocadors que es poden reutilitzar o reciclar, i que mitjançant el treball humà entra a  formar part de l'economia circular i la millora del medi ambient.