Recicla la teva roba de llar, comparteix la teva casa

21/05/2015

Fins al 31 de maig, TEXTURA Interiors, la Cooperativa ROBA AMIGA i AERESS mitjançant la Fundació Formació i Treball, EI ADAD L’ENCANT i altres col·laboren en la campanya "Recicla la teva roba de llar, comparteix la teva casa"

L'objectiu és facilitar la recollida de roba de la llar usada que puguin aportar els clients dels diferents punts de distribució de TEXTURA Interiors.

TEXTURA Interiors, la Cooperativa ROBA AMIGA i AERESS posen en marxa una campanya de recollida de roba de la llar usada en els 74 punts de venda que disposa la cadena comercial de roba de la llar a tot Espanya. A partir d'avui, 4 de maig, els clients de TEXTURA Interiors podran fer entrega de la seva roba usada o en desús als contenidors de cartró instal·lats a cada un dels punts de la companyia.

Amb aquest gest, els participants de la campanya contribuiran al desenvolupament de la tasca social de formació i promoció de l'ocupació de persones en situació de vulnerabilitat i especials dificultats d'accés al mercat laboral desenvolupada per les organitzacions que pertanyen a ROBA AMIGA i AERESS.

La roba reunida serà recuperada i reutilitzada en tallers i cursos formatius que gestionen les entitats, lliurada a persones i famílies en situació de risc o exclusió social mitjançant Programes d'Entrega Social, o bé es distribuirà a través de les botigues que gestionen les organitzacions que participen en la campanya, a preus simbòlics, per obtenir beneficis destinats íntegrament a la creació de llocs de treball per a persones vulnerables.

A més, i com a incentiu per a fomentar les donacions de roba de llar en els contenidors gestionats per ROBA AMIGA i AERESS a les botigues Textura, la cadena de tèxtil de la llar lliurarà xecs regal als clients per a què puguin renovar la seva roba de llar.

  • Recicla la teva roba de llar, comparteix la teva casa