Roba Amiga patrocina Gimoda

06/02/2015

Roba Amiga patrocina Gimoda, la Setmana de la moda de Girona que es durà a terme el 18,19,20 i 21 de març de 2015.

Roba Amiga ha firmat el conveni per convertir-se en entitat col·laboradora d’Agimod (Associació Gironina per a la Promoció de la Moda) i en un dels patrocinadors de Gimoda, la Setmana de la Moda de Girona, per mirar de fusionar els projectes dels dos col·lectius.

Roba Amiga es dedica a la recollida de roba usada a través dels seus contenidors taronges que es poden trobar per tot Catalunya. Aquesta roba després d’un procés de selecció pot ésser reutilitzada o reciclada. Els canals actuals de reutilització són la entrega social en conveni amb Càritas Diocesana de Girona, comercialització en les botigues Roba Amiga, i la exportació. Els canals de reciclatge són la exportació a la indústria de fabricació de fils i borres a Pakistan i Europa de l’Est. Amb aquesta activitat, Roba Amiga assegura el compliment dels seus principals objectius: la creació de llocs de treball per persones amb risc d’exclusió social i el benefici mediambiental.

Així doncs, Roba Amiga tindrà un paper actiu dins de la Setmana de la Moda, perquè s’organitzarà un concurs amb premis als quals podran optar totes aquelles persones que donin roba durant la Setmana de la Moda. Hi haurà un circuit de contenidors distribuïts en els diferents punts on es realitzin les activitats de Gimoda per a que es puguin fer les donacions. D’aquesta manera, es pretén incentivar la població a dipositar la roba que no es fa servir en els espais adequats, enlloc de llençar-la a la brossa, per a ser reutilitzada adequadament.

  • Gimoda